Ga naar hoofdinhoud

De macrocalculator

Meten = Weten!

In jouw ontwikkeling is het belangrijk om te weten hoe veel calorieën je nodig hebt voor jouw fitnessdoel. Of dit nu aankomen, afvallen of op gewicht blijven is. Vaak eten mensen liever op gevoel ‘gezond’ en schatten hun calorieën eventjes in, maar dit is in de praktijk niet optimaal.

Daarom hebben wij deze macrocalculator beschikbaar gemaakt. Met deze calculator berekenen wij snel en nauwkeurig de calorieën en macro’s die passen bij jouw lichaam. Zo sturen wij exact hoe veel eiwitten, vetten en koolhydraten je nodig hebt aan de hand van jouw fitnessdoel en huidige shape. Op deze manier kan jij zelfstandig aan de slag met jouw voedingsschema. In onze webshop vind je onze eigen voedingsschema’s en een voedingsschema op maat. Na het versturen van jouw informatie ontvang je binnen 48 uur van ons een Whatsappje!

"*" geeft vereiste velden aan

- Beweging: 15-30 minuten
- Workout: 45-120 minuten
* Dit telefoonnummer gebruiken wij enkel voor Whatsapp, je zal dus niet worden gebeld.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb jij behoefte aan een fitness- of voedingsschema afgestemd op jouw lichaam en doel, dan kun je een kijkje nemen in de webshop voor een persoonlijk schema. Ben jij op zoek naar persoonlijke begeleiding in de vorm van 1 op 1 Online Coaching of Personal Training, dan kun je via het contactformulier met ons in gesprek gaan. Vermeld hierin dan duidelijk waar je naar op zoek bent en waarom, zodat we samen kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tijdens het volgen van Online Coaching, begeleiden we jou naar je gestelde doelen. Dit realiseren we door een sterk plan, verschillende contactmomenten, schema’s, direct WhatsApp contact en meer. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot Personal Training op locatie. Hierin nemen we je mee door een workout en behandelen we de technische aspecten van krachttraining. Op deze manier kan jij je kennis en techniek verbeteren om uiteindelijk dichter bij jouw doel te komen. Spreekt een van deze werkvormen jou aan, dan zien we jouw bericht met belangstelling tegemoet.

AL ONZE VISIES EN BEWERINGEN ZIJN ONDERBOUWD VANUIT ERVARINGEN, wetenschappelijke ONDERZOEKen OF FITNESSERS WAARIN WIJ GELOVEN.

Back To Top